Over

Wie ben ik?

Geboren in 1974 en heel mijn leven woonachtig in het midden van het land. Getrouwd en moeder van twee inmiddels volwassen tweelingdochters. Een passie voor paarden en poezen, gek op de natuur en koken.

Gestart met in de uitzendbranche en daarna de overstap gemaakt naar de functie van HR Manager. Als HR Manager in aanraking gekomen met arbeidsongeschiktheid, verzuim en re-integratie. Diverse NLP-opleidingen gevolgd, een HBO Bachelor Sociale Zekerheid, de opleiding Casemanager Regie op Verzuim, de opleiding tot Arbeidsdeskundige, opleiding tot Vitaloog, opleiding tot CSR Stress- en Burn-out Coach en een opleiding Orthomoleculaire Voeding en Suppletie afgerond.

Op achttienjarige leeftijd Hodgkin (lymfeklierkanker) gehad. Veel vrijwilligerswerk voor de patiëntenvereniging gedaan. In 2021 de diagnose borstkanker, gevolgd door behandeling en re-integratie.

Wat doe ik

Sinds 2012 ben ik werkzaam als zelfstandig en onafhankelijk arbeidsdeskundige onder mijn bedrijfsnaam ADarbo. Ik verricht Arbeidsdeskundig Onderzoek binnen de Wet Verbetering Poortwachter voor werkgevers en werknemers. Daarnaast adviseer ik in complexe verzuim- en re-integratiedossiers en bij conflicten met UWV. Ik geef training aan casemanagers en arbeidsdeskundigen in opleiding. Op verzoek geef ik een training aan leidinggevende en HR-functionarissen en adviseer ik in beleidsvraagstukken op het vlak van verzuim, inzetbaarheid, re-integratie en vitaliteit. Als (ervarings)deskundige coach en begeleid ik vrouwen, en indien nodig ook hun werkgever, na de diagnose borstkanker in hun re-integratietraject. En ik maak mij hard voor (h)erkenning van de late gevolgen en beperkingen van de behandeling door bedrijfsartsen en verzekeringsartsen.

Wat geloof ik

Ik geloof in het teruggeven en/of versterken van de regie. Het maken van eigen keuzes geeft kracht en kracht doet leven. Ik geloof ook dat re-integratie het beste verloopt wanneer er sprake is van wederzijds vertrouwen en steun. Dat is niet in elk traject de realiteit en dit is van invloed. Ik geloof dat alles wat er toe doet bespreekbaar zou moeten worden gemaakt. Dat is soms heel moeilijk, en ik kan daarin van grote toegevoegde waarde zijn. Met veel begrip en respect voor ieders beleving geeft ik een duidelijk richtinggevend advies, zowel mondeling als in een schriftelijke rapportage. Jullie (weer) op weg helpen en de dingen duidelijk maken is waar ik energie van krijg.